Miksi ottaa pikalaina?

Monet ihmiset, joiden ei tarvitse ottaa lainaa netistä palkkansa lisäksi, ihmettelevät miksi kukaan ottaa kalliin maineen omaavia pikalainoja? Syy on kuitenkin varsin yksinkertainen – pikavipit ovat helposti saatavia ja todellisuudessa hyvinkin edullisia lainoja. Pikalainaa haettaessa saa lainan yleensä välittömästi tilille, joten vippi sopii hyvin myös yllättävien rahareikien tukkeeksi.

Pikalainapalvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, joten pikalainojen hakuprosessiin ei sisälly mitään ylimääräistä byrokratiaa kuten esimerkiksi pankeissa. Vippejä on tarjolla muutamista euroista aina jopa useisiin tuhansiin euroihin saakka, joten sopivan kokoinen pikavippi löytyy lähes jokaiselle lainaa tarvitsevalle henkilölle.

Jos tarpeeksi suurta pikavippiä ei löydy, voi parempi vaihtoehto olla suurempi kulutusluotto joka on myös mahdollista hakea helposti netistä. Kulutusluotoille annetaan selvästi vippejä enemmän maksuaikaa, joten vaikka kulutusluotot ovatkin suurempia lainoja, voit maksaa ne takaisin aivan yhtä pienissä kuukausittaisissa maksuerissä kuin vipitkin.

Lainoja voi siis ottaa minkälaisiin tarpeisiin tahansa, niin suunniteltuihin kuin myös yllättäviin menoihin. Vipit ovat jopa pankkilainoja edullisempi vaihtoehto, ja muutamasta palvelusta voit saada uutena asiakkaana täysin ilmaista lainaa. Sen sijaan että miksi ottaa pikalaina voikin siis kysyä, että miksi rahantarpeessa ei ottaisi vippiä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *