Perinteistä pikavippiä, saako sitä enää mistään?

Pikavippi.fi -palvelusta on mahdollista hakea “perinteistä” pikavippiä, jonka määrä vaihtelee 100 – 300€ välillä. Lainaa on mahdollista hakea Pikavipin verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä kaavakkeella tai tekstiviestillä, asiakkaalla on jo tekstiviestihakemukseen tarvittava PIN-koodi ja hän on vanha asiakas.

Pikavippiä myönnetään 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, jolla luottotiedot ovat kunnossa. Asiakas tarvitsee myös matkapuhelinliittymän. Mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä, se saattaa olla este lainan myöntämiselle tai pienentää myönnettävää summaa. Lainojen todellinen vuosikorko on n. 50% ja maksuaikaa pikavipillä on puoli vuotta.

Pikavippi.fi -lainanmyöntäjä on OPR-Vakuus Oy. OPR-Vakuus Oy:llä on Pikavippi.fi -palvelun lisäksi Ostoraha.fi -lainapalvelu sekä se tarjoaa Everyday.fi -palvelussa joustoluottoa.

Hae pikavippi tai vertaa lainat lainanvertaaja.fi -palvelussa

Lainanhakuprosessi Pikavippi.fi -palvelussa on mutkaton. OPR-Online -palvelun sähköisen hakemuksen ensimmäisellä sivulla lainanhakija tunnistautuu joko verkkopankkitunnuksilla tai matkapuhelinnumeroa käyttämällä. Sen jälkeen asiakas kirjoittaa yhteystiedot sekä määrittää lainasumman ja ajan. Kun hän on lähettänyt hakemuksen, hän saa lainapäätöksen. Lainattavan rahamäärän asiakas saa tilille heti tai kun asiakaspalvelu avautuu.

Pikavipin takaisinmaksuerät erääntyvät kuukausittain kuuden kuukauden ajan. Eräpäivää on mahdollista muuttaa tarvittaessa. Pikavippi.fi -sivustolta löytyy lisätietoa siitä Lainaehdot -alavalikosta.

Pikavippi.fi -palvelun henkilökohtainen asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8 – 22. Siihen voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Lainahakemuksen voi jättää 24h/vrk. Pikavipin Avoinna joka päivä klo 8 – 22. Tavoitat asiakaspalvelun myös sähköpostilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *