Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Pikavippi on nykyään suomalaisten eniten käyttämä lainatuote, ja suomalaiset hakevat vippejä yli miljoona kappaletta vuodessa. Vipeille on siis todella paljon tarvetta, vaikka esimerkiksi vippikieltoa ajava kansanedustaja Sampsa Kataja on toisin väittänyt. Vippien suosio ei ole mikään ihme, sillä vippejä on tarjolla laidasta laitaan, ja niiden hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa.

Pikalainoja on tarjolla aina muutamista euroista useisiin tuhansiin euroihin, eli sopiva pikalaina löytyy jokaiselle lainaa ilman vakuuksia etsivälle kuluttajille. Suurin osa palveluista maksaa lainat kello 7-23 välisenä aikana heti tilille, joten saaminen on erittäin nopeaa, ja täten vipit sopivat erinomaisesti myös yllättävien, joihin ei ole osannut varautua, hoitamiseen.

Monet vippipalvelut tarjoavat asiakkailleen toinen toistaan parempia etuja, ja esimerkiksi pikavippipalvelu Vivus tarjoaa uusille asiakkaillensa ilmaista lainaa 5-400 euroa. Kyseinen vippi siis todellakin on ilmainen, eikä siihen tule mitään kuluja tai korkoja. Vaikka monesti sanotaan, että jos joku tarjous kuulostaa liian hyvältä ollaan totta, ei siihen kannata uskoa, niin tämä tarjous on täysin totta.

Pikavippipalvelut antavat lainoillensa maksuaikaa palvelusta riippuen muutamista päivistä jopa kahteentoista kuukauteen, joten saat lainasi aina niin pitkällä maksuajalla kuin tarpeisiisi parhaiten sopii. Käytännössä voit siis maksaa suurenkin lainan pienissä erissä takaisin, tai jos mahdollista, voit maksaa sen myös yhdessä erässä takaisin ja näin säästää lainasi kuluissa.

Vaikka monet ajattelevat, että pikavipit ovat erittäin kalliita, ovat ne todellisuudessa erittäin edullisia. Vipeille tulee kuluja keskimäärin 25 senttiä jokaista lainattua euroa kohden, kun taas pankkien tarjoamille lainoille kuluja tulee keskimäärin 80 senttiä jokaista lainattua euroa kohden. Täten pikalainat ovat useimmiten siis selvästi pankkien tarjoamia kulutusluottoja edullisempi vaihtoehto.

Pikalainaa hakiessa kannattaa lainojen vertailuun käyttää muutama minuutti, sillä vertailemalla lainasi voit säästää rahaa jopa yli 100 euroa. Vertaileminen onnistuu siihen tarkoitetuilla erityisillä vippivertailu -sivustoilla, joissa on esiteltynä luotettavimmat vippejä tarjoavat palvelut ja niiden lainat.

Vertailujen käyttäminen on täysin ilmaista, eikä vertailemiseen mene aikaa kuin muutama minuutti. Katso nyt edullisimmat lainat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *