Pikavippi

Pikavippi on lainatuote, jota haetaan yli miljoona kappaletta vuodessa. Pikalainoja myöntäviä palveluita on markkinoilla jo toista sataa, joten valinnanvaraa löytyy yllin kyllin, ja tarjolla olevien lainojen kirjo on erittäin laaja. Myös maksuaikavaihtoehtoja on tarjolla aivan yhtä paljon kuin erilaisia lainasummiakin, joten saat valittua lainasi täsmälleen niin pitkällä takaisinmaksuajalla, kuin sinulle parhaiten sopii.

Tarkemmin ottaen pikavippejä on tarjolla viiden euron ja 2000 euron väliltä, joten jokaiselle pientä lainaa ilman vakuuksia etsivälle henkilölle löytyy varmasti sopivan suuruinen pikalaina. Maksuaikaa voit saada aina yhdestä päivästä yhteen vuoteen saakka, eli voit maksaa lainasi joko kerralla takaisin, tai pienissä kuukausittaisissa erissä, miten vain sinulle parhaiten sopii.

Pikalainapalvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia helposti joko verkko- tai tekstiviestihakemuksella, joten voit hakea lainaa helposti vaikka kotisohvallasi istuen, eikä sinun tarvitse mennä paikan päälle luotontarjoajan luokse, toisin kuin usein esimerkiksi pankista lainaa haettaessa.

Jos lainantarpeesi ei ole kovin suuri, on pikalaina huomattavasti parempi vaihtoehto, kuin suurempi kulutusluotto jonka voit hakea joko netistä tai pankista. Kulutusluotot ovat suurempia ja pidempiaikaisempia, joten ne ovat luonnollisesti myös vippejä kalliimpia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *